Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Így élvezi az életet Cipruson Sáfrány Emese bikiniben (fotók)

Sáfrány Emese nagyon élvezi az életet Cipruson, ahol szintén remek idő fogadta őket barátnőjével, Béres Anettel.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be Béres Anett nagyon látványos bikiniformájáról, amire sokan irigykednek. Nem kevés munkája van benne, és mindezt úgy hozta össze, hogy két évvel ezelőtt ilyenkor mozogni is alig tudott a súlyos balesete miatt.

Túltette magát a történteket, fizikálisan, lelkileg és mentálisan is. Erre lehet az egyik legbüszkébb az életében, mivel nagyon kitartónak kellett lennie, de sikerrel járt, és láthatjuk ennek a gyümölcsét, fantasztikusan néz ki. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Nehéz lenne eldönteni, ő vagy Sáfrány Emese a vonzóbb, mindketten magas szinten vannak. Imádják a divatot, a nyarat, és a legjobb barátnők, akik sokat támogatják egymást, hiszen mindkettejüknek vannak nehéz időszakaik.

Emese és Anett Cipruson is jártak nemrég, ahol komoly feltűnést kelthettek a bikiniformájukkal. Kicsit zavarba is jön az ember Emese fotói láttán, aki pontosan tudja, hogyan és milyen módon hívja fel magára a figyelmet.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.

Elutazott Párizsba a magyar úszóválogatott, Milák viszont nem tartott velük

A szövetségi kapitány mondta el, hogy a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka miért maradt itthon egyelőre.

Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Annak ellenére, hogy több mint 2000 külföldi embercsempészt engedtek szabadon, a magyar büntetés-végrehajtási intézetek kapacitása továbbra is teljes kihasználtságon van.