Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Ryan Reynolds egy “hülye és csúnya” állatokról szóló dokumentumfilmet fog narrálni

TÉMÁK:
#Dokumentumfilm
Fotó: MTI/EPA/Allison Dinner
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Egészen elragadóan hangzik, hogy Ryan Reynolds fogja narrálni a National Geographic legújabb dokumentumfilmjét, melyben másokkal ellentétben nem a legnépszerűbb, hanem a leginkább figyelmen kívül hagyott állatok életéről fog mesélni.

Mindenki ismeri a David Attenborough-féle Planet Earth és a PBS-en futó Nature dokujait, melyek egészen káprázatosak, s segítenek betekintést nyerni a vadállatok mindennapjaiba.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Ezen műsorok kétségkívül nemcsak szórakoztatóak, de új információkkal is szolgálhatnak az állatvilágról, ám jellemzően csak a legnépszerűbb és legszebb állatokat veszik górcső alá. Úgy tűnik azonban, hogy hamarosan új korszak kezdődik a dokuk világában.

A National Geographic ugyanis bejelentette az Underdogs című új műsorát, mely a természet “csúnya, ostoba és figyelmen kívül hagyott hőseire” összpontosít – egy ilyen beharangozó után pedig ki más lehetne a narrátor, mint Ryan Reynolds.

A műsor “a jó, a rossz és az őszintén, elég csúnya” állatokat állítja reflektorfénybe a Föld nevű bolygón: ha minden a tervek szerint alakul, akkor a műsor 10 résszel érkezik, és várhatóan valamikor 2025-ben fog debütálni. Egy teaser pedig már meg is jelent:

A doku leírása pedig fergeteges:

“Ezek a figyelmen kívül hagyott szupersztárok minden méretben, formában és szagban léteznek. Ők a kitaszítottak és a bajkeverők, pimaszok, műveletlenek, inkontinensek és gyakran zavartak. De harcosok, csapatjátékosok és gonosz zsenik is. Ott vannak kint éjjel-nappal, maximálisan odateszik magukat, és rendben tartják a természetet a sok mutatós jegesmedve, cápa és gorilla számára.”