Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Szerelmet vallott Rubint Rékának Schobert Norbi

Schobert Norbi minden eddiginél szerelmesebb Rubint Rékába, akinek nagyon hálás, hogy 23 éve mondhatja a párjának.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rubint Réka eddig mindenben kitartottak egymás mellett, a nagyon nehéz időszakokban is. Voltak idők, amikor megállás nélkül dőlhetett hozzájuk a pénz, ugyanakkor a gazdasági nehézségekből is fel tudtak állni, akárcsak akkor, amikor kicsit eltávolodtak egymástól.

Norbi minden eddiginél szerelmesebb, Réka számára az igaz, az a nő, akivel élete végéig élne. Ez a közös céljuk, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy közösen öregedjenek meg. „Drága Szerelmem! Sosem felejtem el az óvodáskori történeted, amit elmeséltél. Elmentél a kis lendkerekes bicikliddel a pusztamonostori óvodába és elhagytad az egyik kis fülbevalód.” – emlékezett vissza megható módon Norbi, aki számára Réka a legfontosabb, nem tudná elképzelni a mindennapokat nélküle. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Az egész falu Rékát kereste, miután eltűnt, de szerencsére nem történt baj. Norbi hozzátette, 23 éve teszi boldoggá az életét, amiért nagyon hálás. „Annyira elkeseredtél, hogy elmentél világgá… Az egész falu Téged keresett, de lebuktál, mert ki volt támasztva a kis kerékpárod, Marika nénihez, ahol a vigaszt kerested. Az én életem 23 éve teszed teljessé és azóta voltunk együtt több mint 36 országban.”

„Végigcsináltunk több mint 150 Alakreform tábort. Törökországban hatodszor vagyunk. Egy dolgot kérek: Ha legközelebb elmész világgá, csak hagyj egy jelet, mert a mi világunk csak az “együtt” teszi nekem teljessé és a legboldogabbá…..”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.