Rubint Réka 17 évvel ezelőtt: micsoda test!

not image

A T-800-as

2021.február.26 - 08:35

Norbi és Réka is nagyon sokat változott azóta, miközben az UPDATE hatalmas teret hódított Magyarországon és még mindig népszerű.

Norbiék sok mindent éltek át a hosszú évek alatt, talán sokkal több mindent, mint amire számíthattak. A siker csak a dolgok egyik oldala, mivel a mai napig rengeteg támadást kell kiállniuk, főként a közösségi médián keresztül.

Norbi nem áll le, folytatja a harcot az elhízás ellen, de nemrég egy tragikus hírrel kellett szembesülnie, mivel kiderült, hogy az egyik segítséget kérő tanítványa elhunyt. A betegsége jócskán előrehaladott volt, amikor felkereste a fitnesz-gurut.

A család ádáz harcot vív az elhízás ellen és mindent megtesznek azért, hogy az emberek egészségesen és sportosan éljenek. Nincs könnyű dolguk, mert sok az elhízott ember Magyarországon, ugyanakkor nem akarják feladni.

Schobert Norbi úgy dobolta el a ZZ Top slágerét, mintha egy koncerten lenne

Norbi és Réka számára is a család a legfontosabb, a gyermekeik, akiket mindennél jobban szeretnek. Ők jelentik számukra az élet igazi értelmét és természetesen vigyáznak is rájuk. Norbi közben egy régi képet osztott meg magukról, ami még 2004-ben készült, közel 17 évvel ezelőtt.

„2004. április 14. Családi és fitnesz fotózásunk Rékával és Larával, a kicsi megszületése utáni hatodik hónapban. Ez se ma volt. 1 hónapra jelent meg rá a táplálkozásunk könyvben. A Norbi Titok, amelyből 280 ezer példány fogyott el. Ma Norbi Update néven termék-, ételszállítás és bolthálózat lett. Nagyon büszke vagyok” – írta Norbi az Instagram oldalán.