Dollár
386,93 Ft
Euró
394,77 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
23,954 $

Legalább egy szezon erejéig újra össze akarják hozni Mourinhót és Ronaldót

MTI/EPA/PETER POWELL

Bense Róbert

2022. július 3. - 03:44

A Roma mer nagyot álmodni, komolyan fontolóra veszik Ronaldo szerződtetését.

Míg a tavasz arról szólt, hogy a portugál nem igazán látja a jövőjét a Manchester Unitednél, az elmúlt hetek már jóval csendesebben teltek, azután is, hogy a Vörös Ördögök lecsúsztak a Bajnokok Ligáját jelentő helyekről.

Soron kívül Orosz védelmi miniszter: az szíriai terroristák hamis videókat forgatnak civilekre mért orosz csapásokról

Most azonban egyre több hír érkezik arról, hogy a Roma és Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes komolyodó tárgyalásokat folytat az átigazolás lehetőségéről, a csapat utánpótlásánál dolgozó egykori klasszis Angelo di Livio pedig azt is elárulta, mikor jöhet bejelentés az ügy kapcsán – írta meg a Fichajes.

Abból, amit az elmúlt napokban megtudtam, a Roma tényleg megpróbálja szerződtetni Cristiano Ronaldót, és július 7-én lehet az a dátum, amikor hivatalosan is bejelentik a szerződtetését” – mondta di Livio.

Hogy ebből mi igaz és mi nem, azzal várjuk meg a di Livio által említett időpontot, hisz sok ilyen előre bejelentett dátumot hallhattunk már korábban, amiből aztán végül nem lett semmi. Ráadásul a portugálnak van még egy éve a manchesteri szerződéséből is. Mindenesetre Ronaldónak még úgy is vonzó lehet a Roma, hogy a BL most ősszel még nekik is csak álom marad.

Hogy miért? A válasz Mourinho lehet, akivel mindenképpen össze akarják hozni Ronaldót még legalább egy szezonra, Rómában pedig abban bíznak, hogy a rutinos kettős ismét nagyot alkothat, a csapat pedig újból az első helyek valamelyikéért harcolhat a Serie A-ban.