18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Egyelőre nem tudni, mi okozta a rohodi újszülött halálát

A nyomozás folytatásáról a boncolás eredményeinek fényében döntenek a hatóságok.

Forrás: Unsplash
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, egy újszülött csecsemő holttestére találtak a nyomozók Rohodon, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. 

Az újszülött testére egy családi házban találtak rá a nyomozók, ahol egy házaspár, és három, nemrég örökbefogadott nehéz sorsú fiuk élt együtt. A rendőrség azután érkezett ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei faluban lévő helyszínre, miután a mentők értesítették a hatóságokat.  Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Tények tudósítása szerint a helyszínen felmerült a gyanú, hogy a feltűnően nagy súllyal született kislány bűncselekmény áldozata lett. A babát sokáig próbálták újraéleszteni az Országos Mentőszolgálat munkatársai, de nem sikerült megmenteni a kislány életét.

Az anya elmondta, hogy nem tudta, hogy várandós, és hajnalban arra ébredt, hogy fájdalmai vannak, majd némi vajúdás után világra hozta a csecsemőt. A faluban megdöbbentek az eseten, hiszen mindenki úgy tudta, a nőnek nem lehet gyermeke. A házaspár éppen ezért fogadta örökbe néhány hónappal ezelőtt a három fiút egy intézetből. 

A nő várandósságáról férje sem tudott, ő akkor szembesült a történtekkel, amikor felébredve meglátta véres feleségét. A férfi sokkos állapotba került, a rendőrök azóta sem tudták kihallgatni.

Egyelőre nem tudni, mi okozta a csecsemő halálát, de a csatorna stábjának nyilatkozó helybéli szerint a faluban azt gondolják, hogy a nő megfojthatta az újszülöttet. A megkérdezett rohodi nő úgy tudja, hogy a gyermeken nem voltak külsérelmi nyomok.

A hatóságok most azt vizsgálják, hogy a kislány halálát fulladás okozta-e, és ha igen, szándékosan fojtották-e meg, vagy egy rosszul levezetett szülés miatt vesztette életét a csecsemő.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.