Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Elhunyt a legendás Magnum-sorozat egyik legnagyobb sztárja

Fotó: Unsplash/Ghaith Kelani
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 8. - 08:24

Roger E. Mosley világhírnévre tett szert a Magnum sorozatnak köszönhetően, sokan szerették, de már ő sincs az élők sorában.

A Magnum egyik legnagyobb sztárja 83 éves korában hunyt el vasárnap kora reggel. Az otthonában érte utol a halál, családja és szerettei körében, akik mindvégig mellette voltak, és támogatták.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

A sztár lánya jelentette be a szomorú hírt, miszerint Roger E. Mosley már nem lehet közöttünk. Megható sorokat fogalmazott meg az édesapjáról a nő, hozzátéve, egy csodálatos embert vesztettek el, aki nagy örökséget hagy maga mögött.

„Szeretlek apu. Te is szerettél engem.” – tette hozzá a sorai között a gyászoló nő, aki ígéretet tette arra, hogy gondoskodni fog az édesanyjáról. Majdnem 60 éven át voltak szerelmesek, ám most a halál elválasztotta őket.

Tolvai Reni keblei igézően hatnak

Mindenki jól emlékezhet Roger E. Mosley legendás szerepére a Magnumból, amelyben helikopterpilótát játszott. Összesen 8 éven át szerepelt a sorozatban, közel 160 epizóddal a háta mögött fejezte be a forgatásokat. Emellett több más sikeres tévésorozatban is feltűnt, illetve filmekben is vállalat szerepeket – írja a TMZ.

Lapozó: 1 2