Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Rogán-Gaál Cecília hétvégi sminkje is látványos

Rogán-Gaál Cecília szereti a visszafogott sminkeket, amik kifejezetten jól állnak neki, és ez most sem volt másképp.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rogán-Gaál Cecília ugyan aktív a közösségi médiában, ő sem vállal televíziós szerepléseket, pedig lenne pár műsor, amiben szívese megnéznénk. A Dancing with the Stars abszolúte közéjük tartozik, ami minden híresség számára egy olyan kaland, ami kizárólag feltölti az embert lelkileg és mentálisan.

Nyilván ez komoly elfoglaltságot is jelent, napi szinten órákat tanulnak, gyakorolnak a versenyzők. Cecília pedig három gyermek édesanyja, erre valószínűleg nem lenne ideje, ahogyan Sarka Katának sem, pedig nagyot szólna, ha a két barátnő egy mezőnyben szerepelne. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Valószínűleg általuk újabb nézettségi rekordok dőlnének meg, mi személy szerint nagyon kíváncsiak lennénk rájuk. Soha ne mondd, hogy soha, és ne feledjük, továbbra sem tudni, kik az új szereplők, egyelőre nem jelentették be a 2024-es DWS versenyzőit.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Ami biztos, Cecília topformában van, élvezi a nyarat, szeret sminkelni, és most is ez igen látványos szettben köszönt be. Szokásához híven nem volt hivalkodó, de mégis nagyon divatos, és a smink is a helyén volt. A róla készült fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.