Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,358 $

Edzőtermi fotó készült Rogán-Gaál Cecíliáról, a szokásosnál is vonzóbb

Rogán-Gaál Cecília egy nagyon vonzó szettben jelentkezett be, és továbbra is úgy néz ki, mintha a 30-as évei elején járna.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rogán-Gaál Cecília azon anyukák közé tartozik, aki a sport szerelmese, és számára nem jelent problémát fittnek lenni. Sokan mások is megtehetnék, hogy napi szinten sportolnak, egészségesen táplálkoznak, mégis nemet mondanak erre az életre, ami szomorú, mert sokkal több bennük a potenciál.

Ez nem mindig azon múlik, hogy kinek, mekkora vagyona van, távolról sem. Az egészséges táplálkozás távolról sem kerül vagyonokba, és otthon is lehet sportolni, nem beszélve a kinti programokról, a többi kifogás. A legtöbben igenis abban az élethelyzetben vannak, hogy heti szinten két-három alkalommal sportoljanak. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

Ez már elegendő egy látványosabb formához, ha még egészségesen is táplálkozunk. Cecília három gyermeket hozott világra, három különböző időszakban, így a teste háromszor kapta meg azt a stresszt, ami ezzel jár. Mégsem hagyta el magát, és igyekszik minél többet kihozni magából, ami csak lehetséges.

Mostanában ő is feljebb kapcsolt, sokan is irigykednek rá, de ez már csak így megy, ha valaki ismert ember. Szinte mindenkit támadnak a közösségi médián keresztül, elképesztően frusztráltak az emberek, tisztelet a kivételnek. Szerencsére azok sincsenek kevesen, és képesek elismerni a másikat.

Cecília sem panaszkodik, inkább előre tekint, és most például az egyik új edzőszettjében mutatta meg aktuális formáját, ami nagyon rendben van. Ha kíváncsiak vagytok a róla készült fotóra, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

Karácsony Gergely az újraválasztásról: még nagyobbat szeretnék győzni

Karácsony Gergely szerint valójában nem 41 szavazattal győzte le Vitézy Dávidot, és mindenképpen új választást akar Budapesten.