Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Robbanás történt Lágymányoson egy társasházban, áldozat is van

Nagypénteken történt a tragédia, miután Lágymányoson robbanás történt az egyik négyszintes társasházban.

Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Az elsők között számolhattunk be a tűzesetről, ami miatt mintegy 50 embernek azonnal el kellett hagynia a társasházat. Budapesten, a Kruspér utcában történt a detonáció, melynek következtében egy harmadik emeleti, 20 négyzetméteres lakás lángokba borult. A tűzoltók hat járművel vonultak ki összesen 20-an a helyszínre, hogy segítsenek.

Egy falat is kidöntött a robbanás ereje, majd a tűz átterjedt a mellette lévő lakásra is. A romok átkutatása közben egy mozgásában korlátozott idős nőt találtak, de már nem lehetett rajta segíteni. A tűzben két másik személy szintén megsérült, akiket időközben kórházba szállítottak. Egyelőre nem tudni, pontosan mi okozta a robbanást, jelenleg is zajlanak a vizsgálatok.

„Az oltás idejére ötven embernek kellett elhagynia a társasházat, számukra a katasztrófavédelem a Budapesti Közlekedési Központtól melegedőbuszt kért a helyszínre. Az épületet az áramszolgáltató, a két lakást a gázszolgáltató is leválasztotta a hálózatról.” – írja a Katasztrófavédelem.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.