Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,035 $

Mióta itt jártál:

Rihanna nem szégyenlős, megmutatta a fenékformáját

Fotó: Rihanna barbadosi énekesnő-színésznő az Ocean's 8: Az évszázad átverése (Ocean's 8) című amerikai akciófilmje bemutatóján, New Yorkban 2018. június 5-én. (MTI/EPA/Jason Szenes)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rihanna nagyon kerek formákkal rendelkezik, a követők pedig oda és vissza vannak érte, ami teljesen érthető.

Rihanna az egyik legnagyobb világsztár, aki már édesanyának is mondhatja magát. Ezzel egy új élet vette kezdetét számára, és egyértelmű, hogy a babája van a listája élén, minden más csak utána következhet.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Egy rendkívül különleges, karakteres és titokzatos énekesőről beszélünk, akiért világszerte milliók rajonganak. Azok, akik azt gondolják, hogy túl van a csúcson, tévednek, egyszerűen ez most egy csendesebb időszak.

Érthető, hiszen édesanya, szeretné megélni ezeket a pillanatokat, amire korábban nem volt lehetősége. Most minden adott ehhez, de természetesen nem mond le a karrierjéről, és maximálisan odateszi magát.

Modellnek is erős, és minden róla készült fotón átjön az az egyedi energia, ami oly különlegessé teszi a személyiségét. Nem lehet azt mondani, hogy túlságosan szégyenlős lenne, nagyon magabiztos és tudatos a kamerák előtt.

Sokan szeretnének Rihannára hasonlítani, ami nem csoda, mert a megjelenése is egyedi. Most épp a fenékformáját villantotta meg egy testhez feszülő szerelésben, amivel pillanatok alatt felhívta magára az emberek figyelmét.

Még több bulvár: Tóth Gabi örülne, ha mindenki a saját dolgával foglalkozna (videó)