Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Halálos repülőgép-baleset történt Kaliforniában, ketten vesztették életüket

Pénteken kora reggel találták meg a roncsokat.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A beszámoló szerint lezuhant egy repülőgép a kaliforniai South Lake Tahoe közelében csütörtökön délután, amelynek következtében ketten életüket vesztették. A Szövetségi Légiközlekedési Hivatal (FAA) tájékoztatása alapján a keresőcsapatok pénteken fél hat körül, a Willow Creek Road mellett találták meg az egymotoros Luscombe 8A típusú gép roncsait.

A Fox News értesülései szerint a gép szerda délután indult a Lodi repülőtérről, s a fedélzeten ketten tartózkodtak, a mentőegységek mindkettőjük holttestét megtalálták. Az Alpine megyei seriffhivatal hozzátette, helyi idő szerint hajnali 1 körül arról értesítették őket, hogy a gép minden bizonnyal késik, sajnos azonban később bebizonyosodott, hogy tragédia történt. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

 „Az elhunytak kilétét mindaddig titokban tartják, amíg családjukat nem értesítik” – közölte a rendőrség, hozzátéve, hogy az illetékes hatóságokkal együttműködve már vizsgálják az ügyet, egyebet viszont nem közöltek a történtek kapcsán. Minden bizonnyal a későbbiekben adnak majd bővebb tájékoztatást a balesetről.

Korábban azt is megírtuk, hogy Malawi alelnöke, Saulos Klaus Chilima életét vesztette egy repülőgép-szerencsétlenségben: hétfőn érkezett a hír, hogy eltűnt az alelnököt szállító repülőgép, később azonban kiderült, hogy balesetet szenvedett, melyet nem élt túl. Egyelőre nem állnak rendelkezésre további részletek a tragikus baleset körülményei kapcsán.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.