Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Még mindig keresi a rendőrség az Andrássy úti Louis Vuitton üzletet kirabló elkövetőket

A rendőrség szerint két másik gyanúsított is részt vett a rablásban.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteki közleménye szerint a nyomozás adatai alapján a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

Mint ismert, autóval tolattak egy Louis Vuitton üzlet kirakatába április 15-én 2 óra 30 perc körül Budapest VI. kerületében. A betört üvegen át táskákat, napszemüvegeket és öveket loptak el több tízmillió forint értékben.

A budapesti nyomozók még aznap elfogtak két feltételezett tettest, egy montenegrói és egy horvát állampolgárt, a lopott tárgyak nagy részét megtalálták, majd mindkét férfit jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és vették őrizetbe, letartóztatásukat az ügyészség indítványozta, a bíróság pedig elrendelte.

Ugyanakkor a pénteki közlemény szerint a gyanúsítottak társait jelenleg is keresi a rendőrség. A bűncselekmény elkövetésének valamennyi részletét a Budapesti Rendőr-főkapitányság a büntetőeljárás sikere érdekében a nyomozás kezdeti szakában nem hozta nyilvánosságra.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.