Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Videón a rendőrség autós üldözése egy embercsempész ellen, két rendőr is megsérült

Videós anyag is napvilágot látott az agresszív és életveszélyes embercsempészről, aki szándékosan rohant neki az autóknak, többek között egy rendőrautónak is.

Fotó: YouTube/PoliceHungary
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

December 27-én 21 óra kor Biatorbágy közigazgatási területén az M1 autópályán ellenőrzés alá akartak vonni a rendőrök egy lengyel forgalmi rendszámú kisteherautó vezetőjét. A sofőr azonban nem állt meg a rendőri jelzésre, majd a főváros irányába hajtott.

Egy grúz állampolgárságú embercsempész menekülés közben Budaörsön három, Budapesten, a Budakeszi úton, az Attila úton, és a Szilágyi Erzsébet fasoron további hét autónak ütközött, továbbá egy rendőrautóra is ráhúzta a kormányt.

Végül Budapest I. kerületében, az Attila út és a Krisztina út kereszteződésénél ért véget az üldözés 21 óra 15 perckor. Szándékosan egy rendőrautónak is nekihajtott, majd elfutott, de a rendőrségnek végül sikerült elfognia.

A kisteherautó rakteréből 35 fő illegális migráns került elő, akik szír és marokkói állampolgároknak vallották magukat, közülük senki sem sérült meg. Az elfogás során két rendőr is megsérült, amikor az embercsempész szándékosan a rendőrautónak hajtott – tudhattuk meg a rendőrségi közleményből.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.