Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

A rendőrök is emelt fizetést kaptak februárban, ennyivel utaltak többet

Többek között a rendőrök is megemelt fizetéshez juthattak hozzá februárban, köszönhetően a kormány korábbi döntésének.

Fotó: Rendőrök a Nyugati pályaudvaron 2024. január 23-án. Fokozott ellenőrzést tart ezen a napon a vonatokon és a pályaudvarokon a rendőrség, a cél elsősorban az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó jogellenes cselekmények elleni fellépés - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). A 24 órás magyarországi ellenőrzés a Railpol (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) által koordinált akció része. MTI/Máthé Zoltán
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban jelentős mértékben nőtt az orvosok bére, de az ápolókról sem feledkeztek meg. A pedagógusok szintén minden korábbinál nagyobb emelést kapnak, és a jövőben igen magas fizetéssel fognak rendelkezni. Több lépcsőben valósítják meg az emelést, mellyel a fiatalok is pályát módosíthatnak, azok is, akik eddig csak gondolkoztak ezen.

A rendőrök sem maradtak ki a fizetésemelésekből, akik ugyancsak megemelt fizetést kaptak februárban. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebook oldalán számolt be arról, hogy 56 ezer hivatásos állományú rendvédelmi dolgozó illetménye emelkedett bruttó 79 500 forinttal.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.