Renderfotókon csodálhatjuk meg a Samsung Galaxy S22 Ultra mobiltelefont

OnLeaks
not image

Kulcsár Péter

2021. szeptember 26. - 15:42

Az OnLeaks szivárogtató portálnak hála renderelt fényképeken sejlett fel először a Samsung újgenerációs okostelefonja, ami az iPhone 13 Pro Max uralmára törhet.

Habár a dél-koreai techóriástól egyelőre semmilyen információt sem kaptunk a soron következő S22 modellek specifikációiról és kinézetéről, profi szakemberek az eddigi szivárogtatások alapján megalkották a next-gen mobilok renderfotóit.

A Galaxy S22 Ultra a Huawei Mate 30 Próra emlékeztető dizájnt kapta meg: a vízeséshez hasonlító kialakítás a keret alsó és felső részén kiszélesedik, miközben a kijelző kellően lapos marad, az oldalsó peremén pedig ugyanúgy görbül, mint amit már az elődjénél is megtapasztalhattunk – írta a Digit.in magazin.

A készülék ugyanazt a kamerarendszert kapta meg, mint a Galaxy S21 Ultra, egyetlen különbség csupán a lencsék elrendezésében fedezhető fel, a szenzorokat ugyanis P alakban csoportosították.

Egy másik szembeötlő változás az S Pen számára létrehozott nyílás, amelybe bármikor behelyezhetjük a tollat. A hátlapba egy 5 000 mAh kapacitású akkumulátort pakoltak, melynek köszönhetően folyamatos használat mellett akár kétnapos üzemidőt érhetünk el.

Az OnLeaks renderfotóiból kiindulva a Galaxy S22 Ultra 6,8 hüvelykes, duplán ívelt kijelzővel lehet felszerelve, ami támogatni fogja az adaptív képernyőfrissítési rátát és a magasabb felbontást is.

A 163,2 x 77,9 x 8,9 milliméteres méretekkel rendelkező okoseszköz hivatalos bemutatója várhatóan év végén, legrosszabb esetben 2022 első negyedévében esedékes, addig csupán találgathatunk, hogyan festhetnek valójában a Samsung vadonatúj zászlóshajói.