Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,668 $

Rátámadt egy betegre és két egészségügyi dolgozóra egy férfi egy pozsonyi kórházban

Az incidens a pozsonyi Kramáre kórházban történt, a férfi családja pedig később a kórház személyzetének megölésével fenyegetőzött.

...svg content...Fotó: Unsplash/Martha Dominguez de Gouveia A kép illusztráció.
Európa
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Paraméter jelentése szerint szombaton kora este mentővel szállítottak kórházba egy 43 éves férfit, aki később rátámadt egy szintén kivizsgálásra várakozó páciensre, majd két egészségügyi alkalmazottra. Mint kiderült, a férfi azért viselkedett ilyen agresszív módon, mert nem volt kedve kivárni a sorát, hogy kivizsgálják.

A férfi ámokfutása során mindkét alkalmazott enyhébb, illetve közepes sérüléseket szenvedett az arcán és a karján. A rendőrség a helyszínre sietve őrizetbe vette a férfit, majd a rendőrségre szállították, ahol védett személy ellen elkövetett garázdasággal és testi sértéssel gyanúsították meg. Soron kívül Hiába az átoltottság, egyre nő a szamárköhögéses esetek száma

Eva Kliská, a Pozsonyi Egyetemi Kórház szóvivője vasárnap az eset kapcsán megosztotta, az incidens után a gyanúsított családja megkereste telefonon a kórházat és a személyzet megölésével fenyegetőzött. A fenyegetés kapcsán a kórház már bejelentést tett a rendőrségen, továbbá a biztonsági szolgálatot is megerősítette.

Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Súlyos kihívásokkal néz szembe a MÁV a hőhullám és az elavult infrastruktúra miatt.