Radics Gigi királynői nyári formáját látnod kell

Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Radics Gigi egy igazán különleges személyiség, aki nemcsak a hangjával, hanem a megjelenésével is elvarázsolja az embert.

Radics Gigit mindenki ismerheti az országban, egy nagyon népszerű énekesnőről beszélünk. Sokat tesz hozzá a szakmához, és a hangit adottságai alapján egyértelműen a nemzetközi színpadon lenne a helye.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Jó hír, hogy még mindig fiatal, így sok ideje van arra, hogy ezen álmát is megvalósítsa. Szenzációsan állnak rajta ruhák, rengeteget is tett azért, hogy mindez megvalósuljon, és átalakuljon.

A támadások már mögötte vannak, leperegnek róla, sokkal erősebb annál, mintsem ezen rágódjon. Ami nem építi az embert, azt el kell engedni, hiszen csak hátráltatja az életünket, semmi jót nem okoz.

Gigi maximálisan tisztában lehet ezzel, és már a puszta kisugárzásával lenyűgözi az embereket. Számtalan egyedi ruhában láthattuk már az évek alatt, és még biztosan fogjuk is, a divat abszolúte az ő világa.

Alább egy igazi nyári szettben jelent meg, kiváló választás volt a részéről. Egy igazán dögös ruha, hozzá a divatos övvel, és az ókori Rómát idéző cipő csak hab a tortán, akárcsak a 70-es évekbeli napszemüveg.