Rácz Jenőnek ez is megy, 10 percre volt szüksége hozzá
A Michelin-csillagos chef imádja az új dolgokat, és most valami egészen másba kóstolt bele, távol a szakmájától.
Megkérdőjelezhetetlen, hogy Rácz Jenő szakmája egyik legjobbja, amit a Michelin-csillag is bizonyít. Hatalmas karriert futott be, és még mindig fiatal, belegondolni is izgalmas, hogy mennyi mindent tanulhat még.
Mint minden szakmában, az övében is rengeteg új dolgot tanulhat az ember, bármennyire is jó és kivételes képességekkel rendelkezik. A főzés egy olyan szakma, ahol szó szerint végtelenek a lehetőségek.
Jenőnek is vannak saját receptjei, és valószínűleg még lesz is pár új. Egyelőre várnia kell, hogy az éttermével mindenkit lenyűgözött, mert a koronavírus miatt nem nyithatott meg, de ami késik, nem múlik.
Lélegzetelállító, hogy mennyire szexi ebben a bikiniben Geszler Dorottya
Jenőtől nem áll távol, hogy új dolgokat tanuljon, távol a szakmájától. Most például zongorához ült, és ott csillogtatta meg a tudását. Mindössze 10 percre volt szüksége ahhoz, hogy prezentálja ezt a művet, ami sokak számára lehet ismerős.
„Büszke vagyok rá, mert soha èletemben nem zongoràztam, ritmus érzékem nincsen a hallàsomat pedig hagyjuk. Mindent az ízlelésre tettem fel ezek szerint. 10perc alatt ennyit sikerült megtanulnom, minden tiszteletem azoké, akik tudnak zongorázni. Menő dolog!”