Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
372,02 Ft
Font
427,83 Ft
Bitcoin
27,929 $

Nagyon nagy a szerelem Rácz Jenő és Gyuricza Dóri között

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri megtalálta egymásban azt, amit mindig is kerestek, legutóbb egy egészen különleges programon jártak.

Rácz Jenőnek nem volt mindig szerencséje magánéletében, ahogyan Gyuricza Dórinak sem. Egyikük sem adta fel, majd a sors úgy hozta, hogy mindketten egyedülállóak voltak A Konyhafőnök korábbi évada alatt.

Soron kívül Kína is történelmet ír, civil űrhajóst küld a világűrbe

Jenő hamar eldöntötte, egy nap randira hívja Dórit, ami meg is történt, közvetlen a fiatal lány kiesése után. Azóta rengeteg közös élmény érte őket, mindketten sikeresek, és büszkék az általuk elértekre.

Legnagyobb büszkeségük azonban a kislányuk, aki lassan 1 éves lesz. Nagyon jó látni azt, hogy ilyen jól megvannak, és amikor tehetik, privát programokat is tartanak, mert erre is nagy szükség van.

Minden adott az életükben ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet éljenek. Ezt is teszik, legutóbb például Tokajban jártak, ami az első ilyen látogatása volt Dórinak, de úgy érzi, vissza fog térni.

„A magyar édenkert. Első alkalommal járok Tokajban, és ide tuti visszajövünk.” – írta a posztjában Dóri, aki szintén csatolt egy közös fotót a férjével. Minden pillanatban az látszik, hogy imádják egymást, és boldogok.