Rácz Jenő hajnali 4 órakor kelt
Normál esetben nem kelt volna ilyen korán Rácz Jenő, viszont a jetlag miatt nem tudott mit tenni, és ahogyan ő fogalmazott, lesz min dolgoznia azt követően, hogy 3 héten át finomabbnál finomabb ételeket fogyasztott Ausztráliában.
Rácz Jenő és családja nemrég egy igen hosszú útra indult, enyhe túlzással messzebbre nem is utazhattak volna. A Michelin-csillagos chef Ausztrália felé vette az irányt, hogy az ottani családtagjaival találkozzon, amire egy ideje nem volt példa.
Fantasztikusan érezték magukat, minden jól alakult, sok időt töltöttek együtt. Közben természetesen finom ételeket fogyasztottak, így ez a pár hét nem arról szólt, hogy Jenő maximálisan odafigyeljen az alakjára, arra, hogy mit eszik, egyszerűen csak élvezte az ausztrál életet.
Már itthon van a család, nehezen hagyhatták ott a napsütötte Ausztráliát a kinti családtagokkal. Előtte pedig a Maldív-szigeteken jártak, szóval már két nyarat maguk mögött tudhattak a 2025-ös magyar nyár előtt, így ebből a szempontból nincs okuk panaszkodni.
„Legjobb dolog a jetlagben, hogy hajnali 4-kor úgy pattan ki az ember szeme, mintha délutánig aludt volna lesz mit ledolgozni, 3 hetes hízókúra után. Viszont jó újra itthon lenni, megújult energiával, szeretettel feltöltve. Berobbantjuk a 25-ös évet! Hadd szóljon!”