Rácz Jenőék gyermekük megszületése óta most először voltak igazán kettesben

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri kimentők kaptak, úgy döntöttek, hogy elutaznak egy erdei helyre, ahol csak ketten lesznek.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri évek óta alkotnak egy párt, de hamar látni lehetett, hogy ebből biztosan leánykérés, házasság és családalapítás lesz. Így is lett, és sokan örültek ennek, bár az irigyek is előbukkantak, akik azóta sem engedik el a párost a közösségi médián keresztül.

Soron kívül Világszenzáció: Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

Jenő és Dóri továbbra is szerelmesek, természetesen egy ideje együtt élnek, már bőven az esküvő előtt összeköltöztek. Odafigyelnek egymásra, teret adnak a másiknak, ami legalább annyira fontos, mint a bizalom.

Jenő rengeteget dolgozik, ugyanakkor neki is változtatnia kellett a baba megszületése után. Apaként is kiválóan teljesít, imád édesapa lenni, amivel a legnagyobb álma teljesült, és közben mindent megtesz családja jólétéért.

Legutóbb kettesben mentek el pihenni, és erre a baba megszületése óta nem volt példa. Emiatt még inkább különleges volt a túra, amit stílusosan egy kabiróban tettek meg, miközben hétágra sütött a nap.

Ez egy olyan hely, ahol kettesben voltak, senki nem volt körülöttük, csak a természet. Érdemes megnézni a videót, amit Dóri készített, hangalámondással színesítve, a hely pedig valóban maga a kikapcsolódás.