Az egyik kommentelő szerint Rácz Jenő szerelmének könnyű a budai luxusban

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. november 26. - 16:18

Nagyon csípős és kemény volt az a komment, amit Gyuricza Dóri kapott az egyik posztja alá, de a válasz sem maradt el.

Dóri korábban kapott pár sértő kommentet, és nem egyszer azt sajnálták tőle, hogy szép körülmények között élhet a Michelin-csillagos férje mellett, akitől gyereket vár, az első kislányukat.

Most sem maradt el a durva hozzászólás, és megint csak a pénz volt a téma. Az egyik hozzászóló épp azt fejtegette, hogy szerinte Dórinak milyen könnyű a budai luxusban, és más esetben biztosan nem lennének együtt.

„Csak annyira őszinte a szerelmetek, hogy ha te is úgy néznél ki ahogy, és nem lennél alacsony, Jenő a büdös életben nem nézett volna rád.” – kezdte az igen csípős hozzászólását a kommentelő, aki Dóri válaszát követően törölte a kommentet.

„Ha Jenő egy átlagos szakács lenne albérlettel, Te a büdös életben nem néztél volna rá. Nőként könnyű így érezni, ha biztosítva van számodra egy budai luxus villa, egzotikus nyaralások, és egyéb hasonló dolgok.”

Konyhafőnök VIP: Schobert Norbi „sokkolta” Rácz Jenőéket

„De vajon, ha a kedves férjed egy átlagos ember lenne, akkor így is oda lennél érte? Gyanítom, hogy nem.” – tette hozzá nevető fejekkel a hozzászóló, majd nem sokkal később jött rá a válasz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.