Döbbenetes üzenetet kapott Rácz Jenő felesége, nem maradt el a reakció

Fotó: Instagram/Gyuricza-Rácz Dóra
not image

Takács Petra

2021. szeptember 27. - 23:16

Gyuricza Dórit is sokkolhatta az üzenet, amire a férje is reagált, mert ez már átlépett egy határt, és sajnálatos módon az ehhez hasonló kommentárok nem ritkák.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri már Isten színe előtt is egy párt alkotnak. Rengetegen várták az esküvőjüket, amelyről remek fotókat láthattunk. A Nyerő Páros idején egy ország ismerhette meg a párosukat, és sokan megkedvelték őket.

Vannak azonban olyan emberek, akik irigyek ezekre a sikerekre, arra, ahogyan Jenőék élnek. Mindketten megdolgoztak ezért a luxusért, emiatt is felháborító, amikor valaki durva hozzászólás, üzenetet ír.

Dóri az Instagram oldalán keresztül megmutatta a cipőit, majd kapott egy durva kommentet, ami minden határt átlépett. „Imádom, amikor el vagy kényeztetve, és ezzel menőzöl, hogy milyen cipőid vannak te retkes, elkényeztetett k*rva.”

Dóri nem hagyta szó nélkül a dolgot. „Megdolgozom minden forintomért. Nem vagyok k*rva, de köszönöm az intelligens hozzászólást.” – válaszolt higgadtan Jenő felesége, amire a Michelin-csillagos séf ugyancsak reagált a saját oldalán.

Kabát Peti óriási jelenete a születésnapján

„Itt kezdődnek a problémák… Ezt írták ma a feleségemnek… Milyen beteg világban élünk!!?? Ti mit gondoltok erről??! Én őszintén sajnálom ezeket az embereket. Micsoda beteg állat… ha valamit utálok, a ‘nagy celebségben”, akkor az a féltékeny, gonosz emberek.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.