Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

Rácz Jenő nem hagyta magát: „Te kis hülye, szerinted ez szép?”

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Konyhafőnök VIP zsűrije között nem volt teljes az egyetértés, Rácz Jenő oda is szólt Fördős Zének a kóstolás előtt.

A Konyhafőnök VIP-ban nemcsak főzniük kell a versenyzőknek, hanem sütniük is, ami teljesen más kvalitásokat igényel. A cukrászat is megtalálható a műsor elemei között, és ez nem mindenkinek fekszik.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Vannak hírességek, akik mindkét területen tapasztaltak, addig a többség általában csak a főzésre koncentrál. A cukrászat is fontos, és jól tudhatjuk, hogy ezen a területen a legkisebb hiba is gyakorlatilag végzetes a végeredményt illetően.

A legutóbbi középdöntős versenynapon mindez nagyon is feladta a leckét a versenyzőknek, akik rendesen küzdöttek az elemekkel. Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé pedig alig várta, hogy kóstolhasson, illetve láthassák a végeredményt.

A macaron az egyik legfinomabb édesség, de az is csak akkor igazán finom, ha tökéletesen van elkészítve. Ezzel együtt a külalak sem harmadlagos dolog, mert szintén fontos volt, hogy az édességek jól nézzenek ki.

Ákost meglepte, hogy a csapata képes volt kiállni a toronnyal, mert a versenyzői csak az utolsó 12 percben rakták be a macaront a sütőbe. „Ez valami csoda, nagyon büszke vagyok, hogy sikerült összehozni valamit.” Hiába volt finom a töltelék, a sütési idő miatt a tészta nem lett tökéletes, és ez nem volta legjobb előjel.

Még több bulvár: Képtelenség betelni Vasvári Vivien ünnepi dekoltázsával