Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Ismét külföldön pihentek Rácz Jenőék: „Fantasztikus éttermekben ettünk”

Rácz Jenő és kedvese, Rácz-Gyuricza Dóri rövid időn belül ismét külföldre utaztak, ezúttal viszont kettesben.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rácz Jenő egy nagyon elfoglalt üzletember, aki hamarosan újabb évadot forgathat a Konyhafőnökben. Ez már a sokadik ilyen éve, hozzászokott, de szülőként egészen más, és noha eddig sem volt sok szabadideje, ez most egészen más. Emiatt is fontos, hogy kettesben is legyen Dórival, amire most alkalmat találtak.

Azért is volt különleges ez az út, mert ez volt az első olyan alkalom, hogy kettesben mentek el külföldre a lányuk megszületése óta, addig rendre hárman nyaraltak. „Csodás gasztrotúra volt ez. Először töltöttünk ennyi időt és utaztunk repülőn kettesben, mióta szülők lettünk. Furcsa is volt babakocsi és pelenka raktár nélkül sétálgatni, de jobban kellett nekünk ez, mint azt gondoltuk volna.” Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Egy ideje arra sem volt példa, hogy ilyen programokon vegyenek részt, mert amikor valaki szülővé válik, jelentős mértékben alakul át az élete. Ennek is megvannak a maga hátrányai, nehézségei, de itt a példa, hogy nem lehetetlen. „Picit apa és anya helyett csak simán Ő és én. Múzeumba mentünk, piacoztunk, siestáztunk, fantasztikus éttermekben ettünk és még a világ legjobb bárjában is voltunk csupa olyan dolgot sűrítettünk be, amiket egy 2 évessel nem tudtunk egy ideje”

Az sem okozhatott meglepetést, hogy a kinti beszélgetéseik alkalmával mindig szóba került a kislányuk, és sokat nézegették a fotókat, amiken Kamilla szereepl. „De őszintén, minden beszélgetésünkben benne volt Kamilla is, a repülőn pedig végig a képeit nézegettük Ez már csak ilyen.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.