Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Rácz-Gyuricza Dóri tündéri videója a kislányával az aktuális kedvenc

Rácz Jenő felesége is sokat játszik a kislányával, és néha videót is megoszt ezekről az aranyos pillanatokról.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri igazi áloméletet élhet, hiszen szerelmes, boldog anyuka, mindenki egészséges, és amikor van rá lehetőségük, elutaznak a világ másik felére. Ennél sokkal többet nem is kívánhatna egy nő, amikor szerelmes és boldog, amit már nagyon megérdemelt a fiatal híresség a rossz kapcsolatai után.

Dóri nem a legjobb önbizalommal rendelkezett, amikor Rácz Jenő belépett az életébe, de úgy döntött, ad egy esélyt az ismerkedésnek. A Michelin-csillagos chef már az első randijukon levette a lábáról Dórit, és érezték, ez valami más, nem lehetett kérdés, hogy újabb randik fogják követni az elsőt, és így is lett. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Ennek már több éve, azóta megszületett a kislányuk, aki még boldogabbá teszi őket. Nyilván Dóri édesanyaként minden eddiginél fáradtabb és elfoglaltabb, ugyanakkor nem panaszkodik, tudta jól, hogy lesznek kihívások. Teljesen más erről olvasni, hallani, mint amikor az ember megéli a valós érzéseket, nehézségeket.

Dóri, aki nagyszerű formában van és sok dicséretet kap, nemrég arról is beszélt, hogy bármilyen késő is legyen, mindig megvárja a férjét. Nála ez alapvető, nem fekszik le anélkül, hogy ne beszéltek volna személyesen előtte. Ez is csak azt mutatja, hogy mennyire szeretik egymást, és igazán fontosak egymásnak.

A játékok sem maradhatnak el, a kislányuk, Kamilla imád játszani, Dóri pedig már pontosan tudja, hogyan nevettesse meg az egyre nagyobb lányukat. Az alább látható aranyos videóban is hallani a gyermek kuncogását, egy nap különösen hálás lesz, hogy ilyen boldog és kiegyensúlyozott családban nőhetett fel.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.

Újabb gyorshajtókat fogtak Óbudán

Sorra fogják a gyorshajtókat Budapest III. kerületében, ahol nagy sláger túl gyorsan hajtani, aminek megvan a maga veszélye.

Fizetőssé tennének egy budapesti iskolát, akár 100-150 ezres tandíjat is bevezethetnek

Átvenné az államtól a budapesti Tamási Áron Általános Iskola és Gimnáziumot az alapítványi Gábor Dénes Egyetem, 2025-től pedig tandíj bevezetését is tervezik.