Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Putyin és Erdogan újra találkozik – a török elnök a békét szorgalmazza

A Kreml is megszólalt a két vezető közelgő találkozója kapcsán, Erdogan célja, hogy közelebb kerüljenek a békéhez.

MTI/EPA/ALEXANDR DEMYANCHUK
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

Vlagyimir Putyin holnap Kazahsztánban találkozik Recep Tayyip Erdogannal, melyen a török elnök várhatóan a békéhez vezető elképzeléseit osztja meg orosz kollégájával – számolt be róla a The Guardian.

Jurij Uzsakov, a Kreml tanácsadója a sajtónak elmondta, hogy a törökök készek konkrét kezdeményezésekkel előállni az orosz-ukrán „konfliktus” rendezésével kapcsolatban. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

„A sajtóban megjelentek olyan hírek, mely szerint a török fél konkrét megfontolásokat terjeszt elő, nem tartom kizártnak, hogy Erdogan Asztanában aktívan érinti ezt a témát. Tehát egy nagyon érdekes és remélem, hasznos megbeszélés vár ránk” – mondta Uzsakov.

A Kreml szóvivője, Dmitrij Peszkov korábban azt mondta, hogy a találkozón szóba kerülhetnek az Oroszország és a Nyugat közötti esetleges tárgyalások is.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.