Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Élőben adja a tv péntek este a Puskás Akadémia-FC Fehérvár meccset

Az NB1 is visszatér a válogatott szünet után, ami többeket érintett, így csatlakozhattak a válogatottjukhoz.

Fotó: Dibusz Dénes, az FTC (k) kapusa véd a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Fehérvár FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Sóstói Stadionban 2024. március 10-én. A Ferencváros 2-0-ra nyert. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Így tett Dibusz is, aki Törökország ellen a kispadon foglalt helyet, míg Gulácsi visszatért a válogatotthoz a súlyos sérülése után. Egyik kapus sem gyengébb a másiknál, ami miatt Marco Rossinak nem kicsit lesz feladva a lecke, mert nem lehet ide-oda cserélgetni a hálóőrüket az Európa-bajnokságon.

Az NB1-ben szintén folytatódnak az események, péntek este már meccset láthatunk a tévében. A Puskás Akadémia és az FC Fehérvár csap össze egymással, ami érdekesnek ígérkezik, mert a dobogóért harcolnak. A Ferencváros 52 ponttal, meccshátrányban vezeti a bajnokságot az 50 pontos Paks előtt. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

A Fehérvár a három egymást követő vereség ellenére is a harmadik 42 ponttal, de már nem a Puskás Akadémia van mögöttük, hanem a DVSC. Igaz, a Puskás Akadémiának is 36 pontja van, ennél szorosabb aligha lehetne az üldözők csoportja. Sőt, a Diósgyőr és az MTK szintén ott van 35 megszerzett ponttal. Az M4 Sport 20 órától adja a meccset, majd jön a folytatás a hétvégén a Nagypéntek után.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.