Dollár
427,96 Ft
Euró
421,62 Ft
Font
481,45 Ft
Bitcoin
19,971 $

Több mint ötven játék távozhat a PS Now online könyvtárából

Sony
not image

Takács Petra

2022. május 1. - 08:36

Minden jel arra utal, hogy a PS Now és a PS Plus összeolvadása apropóján az előbbi szolgáltatás egészen pontosan 56 játékot veszíthet el.

A Sony évek óta kitartott a PS Now mellett, amelyet eredetileg a méltán népszerű Xbox Game Pass alternatívájának tartottak, viszont az igazi áttörést sosem érték el vele, köszönhetően a magas előfizetési díjaknak és a régiós korlátozásnak.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Múlt hónapban a Sony bejelentette, létrehoznak egy új PS Plus-termékcsaládot, melynek révén a PS Now-t lényegében beépítik majd a teljes kínálatba, így mint olyan, örökké elfelejthetjük létezését, méghozzá már idén júniustól.

Mindezek apropóján érthető a game-ek távozása, bár azt még nem tudni, hogy valaha visszatérnek-e valamelyik PS Plus-csomagba – előreláthatólag a lehetőséget nem fogják kihagyni, hiszen óriási potenciál rejlik a szolgáltatásban.

A listán olyan nevesebb alkotások szerepelnek, mint például a Destroy All Humans, a Silent Hill HD Collection, a Metal Gear Solid 4, a Metal Gear Solid 5, számos Sonic-játék, a Valkyria Chronicles Remastered, a Virtua Fighter 5 és a WWE 2K19.

Aki szeretné a teljes felhozatalt végigböngészni, annak ajánljuk, hogy kattintson erre a linkre, és nézze át, mely játékok távoznak a PS Now-ból.