18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,668 $

Prostitúcióra kényszerítettek egy fiatal nőt, majd megölték – fegyházba kerülhet a győri házaspár

Felfoghatatlan tragédia történt, melynek körülményei is sokkolóak.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint a jövedelemmel nem rendelkező fiatal nő 2013-ban költözött be a házaspár győri bérlakásába. A fiatal nő a feleség fiának barátnője volt, ám a fiatalok egy idő után szakítottak.

Ezt követően a minden szempontból kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt arra kényszerítették, hogy prostitúciós tevékenységet folytasson a feleséggel együtt, a bevételt pedig át kellett adniuk a férjnek. Soron kívül Hiába az átoltottság, egyre nő a szamárköhögéses esetek száma

A lakás ajtajára vasrács volt felszerelve, az ajtó szinte mindig zárva volt, az egyetlen kulcs pedig a férjnél volt, aki saját belátása szerint hozott döntéseket arról, onnan kit enged ki, vagy oda kit enged be. Amikor a sértett nem akart prostitúciós tevékenységet folytatni, a férj tettleg bántalmazta.

Az idő múlásával, 2014 őszén a feleség rájött, hogy a férj szexuális kapcsolatot létesített a sértettel, ami miatt heves vita alakult ki a feleség és a férj között. A veszekedésnek az lett a vége, hogy a sértettet okolták, akit mindketten olyan súlyosan bántalmaztak, hogy a helyszínen életét vesztette. A holttestet a házaspár egy bőröndbe rejtve a lakásból kivitte és elrejtette.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő terheltekkel szemben – egyebek mellett – arra tett indítványt, hogy a bíróság a bűncselekmények beismerése esetén a vádlottakkal szemben 16 év – 16 év fegyházbüntetést szabjon ki. A bűncselekmények büntetési tétele a halmazati szabályokra tekintettel 22 és fél év szabadságvesztés kiszabását is lehetővé teszi. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni.

Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Súlyos kihívásokkal néz szembe a MÁV a hőhullám és az elavult infrastruktúra miatt.