Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,53 Ft
Euró
397,50 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
64,305 $

Újabb Primark-üzlet nyílhat Magyarországon?

Az első hazai Primark-üzlet megnyitása előtti sajtóbejáráson a cég közép-kelet-európai vezetője arra a kérdésre is választ adott, nyitnak-e majd újabb áruházat a magyar piacon.

...svg content...Fotó: Primark
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint ismert, május 28-án 10 órától hivatalosan is megnyitott az első magyarországi Primark az Arena Mallban, ahová sokán már a nyitás előtt órákkal megérkeztek, hogy mielőbb vásárolhassanak az üzletben. A közösségi médiában megjelent felvételek alapján óriási volt a sor, rengetegen várták ezt a napot.

Ennek hátterében a Primark alacsony árai és minőségi árucikkei állhatnak, emiatt külföldön is népszerűek már évek óta. Arról, milyen árakra lehet számítani a budapesti üzletben, ebben a cikkben számoltunk be, de azt is megírtuk, hogy a kedvező árú termékekért el kell látogatni az üzletbe, ugyanis Magyarországon egyelőre nem érhető el webshop. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Ám a megnyitó előtt sajtóbejárást is tartottak, amin Maciej Podwojski, a Primark közép-kelet-európai vezetője is részt vett, a felmerülő kérdésekre pedig készségesen válaszolt. Egyebek mellett arról faggatták, a divatáruház tervez-e újabb magyar üzletet nyitni, amire Podwojski úgy felelt, hogy „szívünkkel, lelkünkkel, eszünkkel az Arena Mall Primark üzletére koncentrálunk” – írja a Világgazdaság.

De természetesen figyelik a vásárlók reakcióit is. „Én azt gondolom, hogy Magyarország nem kis ország, személy szerint azt gondolom, hogy simán elbírna még egy üzletet. Meglátjuk, mit hoz a jövő” – fogalmazott az értékesítési igazgató, egyebet viszont nem árult el ennek kapcsán. Talán a későbbiekben – főleg, ha továbbra is ilyen érdeklődés övezi az új üzletet – biztosabbat is megosztanak majd erről.