Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

A Premier League sztárjával pótolná Lewandowskit a Bayern

Az ötlet jó, a megvalósítás már sokkal kétségesebb.

MTI/EPA/VINCENT MIGNOTT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Bayern München legfőbb prioritása a következő szezonra egyértelműen a csatáros megerősítése lehet, tekintettel arra, hogy Robert Lewandowski már korábban kijelentette: nem kívánja kitölteni a szerződését a bajoroknál, hosszú németországi éveket követően pedig vélhetően a Barcelonánál folytatja pályafutását.

Habár az elmúlt napokban a klub elnöke váltig állította, hogy szerinte Lewandowski a következő szezonban is a bajoroknál fog játszani, egyáltalán nem lenne meglepő, ha közben egy B-tervet is szövögetnének a müncheniek. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Hogy Harry Kane leigazolásának mekkora realitása van, az meglehetősen kérdéses, mindenesetre sajtóértesülések szerint a Bayern München élénken érdeklődik a Tottenham 28 éves csatára iránt – írta meg a Fichajes.

Kane jelenlegi piaci értéke csaknem 100 millió euró, ám momentán ez tűnik a legkisebb problémának, a játékos ugyanis az elmúlt napok információi alapján elkötelezte magát a londoniaknál a következő évekre is.

Erre pedig meg is van minden oka, hiszen Contét is sikerült a kispadon tartani, ráadásul a BL-indulást jelentős negyedik pozíciót is elcsípte a csapat, arról nem is beszélve, hogy az elmúlt években számtalan pletyka bizonyult hamisnak Kane távozását illetően, most viszont a hírek többsége a 2024-ig tartó szerződés kitöltéséről szól.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.