A Premier League sztárjával pótolná Lewandowskit a Bayern

MTI/EPA/VINCENT MIGNOTT

Bense Róbert

2022. június 11. - 17:18

Az ötlet jó, a megvalósítás már sokkal kétségesebb.

A Bayern München legfőbb prioritása a következő szezonra egyértelműen a csatáros megerősítése lehet, tekintettel arra, hogy Robert Lewandowski már korábban kijelentette: nem kívánja kitölteni a szerződését a bajoroknál, hosszú németországi éveket követően pedig vélhetően a Barcelonánál folytatja pályafutását.

Habár az elmúlt napokban a klub elnöke váltig állította, hogy szerinte Lewandowski a következő szezonban is a bajoroknál fog játszani, egyáltalán nem lenne meglepő, ha közben egy B-tervet is szövögetnének a müncheniek.

Hogy Harry Kane leigazolásának mekkora realitása van, az meglehetősen kérdéses, mindenesetre sajtóértesülések szerint a Bayern München élénken érdeklődik a Tottenham 28 éves csatára iránt – írta meg a Fichajes.

Kane jelenlegi piaci értéke csaknem 100 millió euró, ám momentán ez tűnik a legkisebb problémának, a játékos ugyanis az elmúlt napok információi alapján elkötelezte magát a londoniaknál a következő évekre is.

Erre pedig meg is van minden oka, hiszen Contét is sikerült a kispadon tartani, ráadásul a BL-indulást jelentős negyedik pozíciót is elcsípte a csapat, arról nem is beszélve, hogy az elmúlt években számtalan pletyka bizonyult hamisnak Kane távozását illetően, most viszont a hírek többsége a 2024-ig tartó szerződés kitöltéséről szól.