Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Egyetlen PR-alkalmazottja volt, most azt is elveszítette Elon Musk X platformja

Benyújtotta felmondását Joe Benarroch, aki az X üzleti műveletekért felelős vezetőjeként és de facto szóvivőjeként dolgozott, így a közösségi médiaplatform dedikált PR-szakember nélkül maradt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Kelly Sikkema
Észak-Amerika

Szabó Kata

Szerkesztő

Továbbra is meglehetősen viharos időszakot él át az X, amely nemrég hivatalosan is elhagyta a jól ismert Twitter domaint. A viharos időszak azonban nem most kezdődött, hanem már akkor, amikor Elon Musk 2022-ben 44 milliárd dollárért megvásárolta az akkor még Twitter néven működő vállalatot.

Musk vezetése alatt a cég tömeges elbocsátásokat jelentett be, így az alkalmazottak száma jelentősen lecsökkent. Mindez egybeesett a nagy hirdetők elvándorlásával, akik aggodalmukat fejezték ki a platform tartalommoderálási politikája, valamint a félretájékoztatás, a gyűlöletbeszéd és más káros tartalmak elterjedtsége miatt. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

A most távozó Benarroch szerepe az utóbbi időben a vállalati kommunikáció felügyeletével is kibővült, miután Musk felszámolta a dedikált PR-csapatot. Távozásával nem tudni, ki felel majd az olyan alapvető feladatokért, mint a sajtó megkereséseinek megválaszolása és a nyilvános vizsgálatokra való reagálás.

Bár Benarroch lemondásának részletei nem ismertek, távozása aggodalomra ad okot azzal kapcsolatban, hogy az X képes-e fenntartani az átláthatóságot és az elszámoltathatóságot a világ egyik legelterjedtebb közösségi médiaplatformjaként, amely most egyetlen milliárdos tulajdonos irányítása alatt áll. Musk felvásárlása óta az X értéke több mint 70%-ot zuhant, ami nagyrészt a hirdetők elvándorlásának köszönhető.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.