Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Polgár Tünde nem hajlandó használni a pottyantós vécét a Farm VIP-ban

Meg tudjuk érteni Polgár Tündét, mert ez valóban nem a legtisztább dolog a Farm VIP-ban, amit saját maguknak kell takarítaniuk a hírességeknek.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kezdetét vette a Farm VIP, és sokat nem kellett várnunk a drámai pillanatokra. Rékasi Károly már az első napon zokogásban tört ki, nemigazán értették a társai, mi történt, de a színész nem bírta a nyomást.

Később ugyan összeszedte magát, akkor pedig Szabyest miatt akadt ki, aki eredetileg a másik csapatban szerepelt volna. Furcsa volt az első nap, Bíró Ica számára is, akiben ugyancsak forrtak az indulatok. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Polgár Tünde jóval nyugodtabb volt ennél, viszont meggyűlt a baja a pottyantós mosdóval. Ez egy igazi rémálom volt számára, hiszen alapesetben a luxushoz szokott, távolról sem ilyen környezetben él.

Egy nagyon igényes, divatos nőről beszélünk, akit általában valóban igazi luxusban látunk. Tegyük hozzá, messze nem ilyen körülmények között nőtt fel, így tudja, mi a nélkülözés, de ez számára is sok(k) volt.

Polgár Tünde még egy mobil ülőket is vitt magával, majd amikor benyitott a pottyantósba, majdnem kifordult a gyomra a szagtól. Ezek után úgy döntött, a természetben keres helyet magának.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.