Dollár
427,03 Ft
Euró
423,82 Ft
Font
485,44 Ft
Bitcoin
20,165 $

Pofátlan szemetelőt vettek videóra az M1-esen , mehet a nagyobb bírság

Fotó: Instagram/Magyar Közút Nonprofit Zrt.
not image

Takács Petra

2022. június 14. - 11:30

Szerencsére a Magyar Közút kamerái mindent rögzítettek, többek között a szabálytalankodó autós rendszámát is.

Hála a Magyar Közútnak, ezek az esetek sem maradnak büntetlenül, és ez a jövőben sem lesz másképp. Rengeteg helyen vannak kihelyezve kamerák, a szabálytalankodóak a legtöbb esetben még csak nem is sejtik, hogy videóra veszik őket.

Soron kívül Varga Mihály: 300 milliárd forintot kaphat Magyarország az EU-tól energiabiztonságra 

„Nemrég a komáromi diszpécserünk arra lett figyelmes, hogy az M1-es Hegyeshalom felé vezető oldalán a leállósán vészvillogóval megáll egy fehér személyautó.” – olvashatjuk a Magyar Közút új bejegyzésében.

„Mielőtt még riasztotta volna az útellenőrt, a hatóságokat, azt látta, hogy egy rövid idő után szemetet dobnak ki a járműből, majd mennek is tovább.” – tudhattuk meg a részleteket, amik mellé videót is közöltek.

„A leállósávon csak azért megállni, hogy kidobj szemetet, az elég nagy baj. Ha nincs műszaki hibád vagy olyan helyzet, akkor ne használjátok a leállósávot, ha mégis szükséges, akkor a vészvillogó mellett érdemes elakadásjelzőt is kirakni, ki kell szállnia mindenkinek a járműből és a szalagkorláton túl, láthatósági mellényben kell a segítséget várni.”

„Ha szükség van külső segítségre és baj van, hívjuk a 112-t vagy a diszpécserszolgálatainkat, de ha lemerül a telefonunk, van több SOS oszlop is a gyorsforgalmi utak mellett. Ha pedig nincs baj, a legközelebbi pihenőhelyen intézzük el a dolgainkat.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.