Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Pitbull támadt egy nyolc hónapos terhes nőre

Kutyatámadás áldozata lett egy nyolc hónapos terhes nő és egy járókelő, aki segíteni próbált neki Dallasban.

Fotó: Illusztráció/Unsplash/Victor Grabarczyk
Észak-Amerika

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

Reyna Gutierrez két gyermekével tartott hazafelé, amikor a kutya megközelítette és mindkét karján megharapta, jelentette a WFAA. Az esetet a család otthoni biztonsági kamerája rögzítette, amelyen látszik, ahogy Gutierrez 6 éves lánya egy autóra motorháztetején keresett menedéket, 9 éves fia pedig a házhoz fut, hogy elmeneküljön a kutya elől. Egy férfi, aki szemtanúja volt a támadásnak, odarohant, hogy segítsen, de a kutya őt is megharapta.

A videón az is látszik, hogy egy másik férfi, aki feltehetően a kutya gazdája, pórázra kötötte a pitbullt, és elsétált. Gutierrez férje, Erik Rojas az NBC-nek nyilatkozva elmondta, hogy a tulajdonos elhagyta a helyszínt, mielőtt a rendőrség megérkezett volna. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Gutierrezt végül 24 órás megfigyelésre kórházba szállították, hogy ellenőrizzék születendő gyermeke állapotát. A nő elmondása szerint a támadás után még mindig fél kimenni a szabadba. A dallasi állatvédők szerdán ellátogattak a helyszínre, és keresték a kutyát és gazdáját, de nem találták meg őket.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.