Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Béremelést és jelentős dolgozói kedvezményt jelentett be a Penny

Április hónaptól kezdődően magasabb bért, illetve jelentős dolgozói kedvezményt kapnak a Penny dolgozói.

Fotó: PENNY
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A PENNY Magyarország kiemelt célja, hogy a munkatársak kompenzációs csomagját a gazdasági helyzethez igazítsa és stabil megélhetést biztosító béreket nyújtson a számukra. A magyar munkaerőpiaci viszonylatot figyelembe véve – 2024. április 1-től átlagosan 10%-kal növekednek a bérek – írja a Penny a közleményében.

Hazánk egyik vezető kiskereskedelmi áruházlánca felelős munkáltatóként közel 4 milliárd forintot fordít 2024-ben a dolgozói fizetések korrekciójára. Az átlag 10%-os kompenzáció egy komplex juttatási csomag része – tudhattuk meg a hivatalos közleményből a kiadott részleteket követően. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A béremelés legfontosabb elemeként az alapbérek idén átlagosan 10%-kal emelkednek. Az elmúlt évek előkészítő munkálatainak eredményeként az idei évtől vásárlási kedvezményt is biztosítanak a PENNY több mint 5000 munkavállalója számára. A plusz juttatás az értékesítési hálózat és a logisztika területén legnagyobb számban foglalkoztatott kollégák alapbérére vetítetten további, akár 2-4% jövedelem növekedést jelenthet.

„2024-ben közel 4 milliárd forintot fordítunk bérfejlesztésre, és a tavalyi évben végrehajtott 17%-os emeléssel együtt összesen 27%-os jövedelem növekedést értünk el. Mostani juttatási csomagunk a hazai piaci viszonyokhoz mérten kiemelkedő, bízunk benne, hogy munkatársaink továbbra is érzik, fontosak a vállalat számára. – nyilatkozta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

A legjobb magyar munkahelyek rangsorát összefoglaló Top Employers Hungary listán a kiskereskedelmi szektorban dobogós helyen végzett a PENNY. Az év első felében végrehajtásra kerülő, valamint a tavalyi 17%-os bérfejlesztés és 60.000 Ft értékű egyszeri SZÉP kártya juttatás is azt támasztják alá, hogy a cég hosszú távon számol a munkavállalókkal és kedvező feltételeket teremtve biztosít kiszámítható és stabil megélhetést.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.