Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,05 Ft
Euró
392,76 Ft
Font
458,39 Ft
Bitcoin
61,279 $

Penélope Cruz dekoltázsa 46 évesen is a világ egyik csodája

A világhírű énekesnő egyre közelebb van az ötvenhez, de még mindig fantasztikusan néz ki, sokat letagadhatna a korából.

Fotó: Instagram/Penélope Cruz
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Penélope Cruz egyike azon természetes szépségeknek, akikért férfiak milliói adnák oda a karjukat. Egy egészen csodálatos latin szépségről beszélhetünk, aki 1992 óta van a szakmában, és számos nagy filmben játszott.

Modellként is tökéletes, több nagy reklámban vállalt szerepet az évtizedek alatt, amik még inkább növelték az értékét. Tegyük hozzá gyorsan, egy Oscar-díjas színésznőről beszélünk, ami ismét sokat elmond a tehetségéről. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

A spanyol világsztár azon kevesek egyike, aki betört Hollywoodba és megvetette a lábát a legnehezebb terepen. Annak ellenére, hogy április végén ünnepli a 47. születésnapját, úgy néz ki, mintha csak a harmincas évei végén járna.

Jennifer Lopez álomszerű külsővel jelent meg Dominikán

Nem tudjuk, hogy mi a titka, de valamit nagyon jól csinál, hiszen csak ámulunk és bámulunk azon, hogy milyen formája van, és az arca alig változott valamit a 2000-es évek óta. Tényleg le a kalappal előtte…

Az Instagramon 5,5 millióan követik és várják az új tartalmakat. Most épp egy szexi dekoltázsos képet kaptunk tőle, amire rövid idő alatt majdnem félmillió likeot kapott. Meg is tudjuk érteni, mert csodálatosan néz ki a színésznő, 47-hez közel is.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.