Dollár
390,02 Ft
Euró
398,94 Ft
Font
471,59 Ft
Bitcoin
23,064 $

Penélope Cruz dekoltázsa 46 évesen is a világ egyik csodája

Fotó: Instagram/Penélope Cruz
not image

Hujber Dávid

2021. március 21. - 12:16

A világhírű énekesnő egyre közelebb van az ötvenhez, de még mindig fantasztikusan néz ki, sokat letagadhatna a korából.

Penélope Cruz egyike azon természetes szépségeknek, akikért férfiak milliói adnák oda a karjukat. Egy egészen csodálatos latin szépségről beszélhetünk, aki 1992 óta van a szakmában, és számos nagy filmben játszott.

Soron kívül A Sziget is bekeményített: ilyen árak várják a fesztiválozókat

Modellként is tökéletes, több nagy reklámban vállalt szerepet az évtizedek alatt, amik még inkább növelték az értékét. Tegyük hozzá gyorsan, egy Oscar-díjas színésznőről beszélünk, ami ismét sokat elmond a tehetségéről.

A spanyol világsztár azon kevesek egyike, aki betört Hollywoodba és megvetette a lábát a legnehezebb terepen. Annak ellenére, hogy április végén ünnepli a 47. születésnapját, úgy néz ki, mintha csak a harmincas évei végén járna.

Jennifer Lopez álomszerű külsővel jelent meg Dominikán

Nem tudjuk, hogy mi a titka, de valamit nagyon jól csinál, hiszen csak ámulunk és bámulunk azon, hogy milyen formája van, és az arca alig változott valamit a 2000-es évek óta. Tényleg le a kalappal előtte…

Az Instagramon 5,5 millióan követik és várják az új tartalmakat. Most épp egy szexi dekoltázsos képet kaptunk tőle, amire rövid idő alatt majdnem félmillió likeot kapott. Meg is tudjuk érteni, mert csodálatosan néz ki a színésznő, 47-hez közel is.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.