Clouds
21 Budapest
Dollár
359,62 Ft
Euró
388,12 Ft
Font
433,09 Ft
Bitcoin
23,070 $

Mióta itt jártál:

Nélküle nem lenne az igazi: Paul Walker a Halálos iramban fináléjában is visszatérhet

TÉMÁK:
#visszatérés
Fotó: 2013. május 7-én Londonban készített kép Paul Walker amerikai színészről a Halálos iramban 6 című filmjének bemutatóján. Walker 2013. november 30-án 40 éves korában egy kaliforniai autóbalesetben életétét vesztette. (MTI/EPA/Will Oliver)
Kult
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A film májusban debütál majd, amely a biztosan előrejelezhető elemek mellett számos váratlan fordulattal szolgálhat, a rajongók legnagyobb örömére.

A Halálos iramban 10. része tavasszal kerül a mozikba, a folytatás pedig jövőre érkezik, amely egyben a több mint 20 éven átívelő sorozat befejezése is lesz. A sztoriról egyelőre nem tudni semmi konkrétat, ám van néhány dolog, amit már sejteni lehet a finálé kapcsán.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

A széria minden egyes epizódja emelte a téteket, hiszen kezdetben még csak az utcai gyorsulási versenyek világára építkeztek, de ahogy bővült a költségvetés és gyűltek a rajongók, úgy lettek egyre nagyobbak az akciók, így várható, hogy a befejezés is nagy durranás lesz.

A Charlize Theron alakította Cipher két epizódon keresztül is sikeresen keresztbe tett a hősinknek, ám gyanítható, hogy ezúttal megkapja méltó büntetését, amelyet megerősít az, hogy a főgonosz számára spinoffot terveznek, amely talán az eredettörténetét meséli majd el.

Egy kerek történetet kaphatunk jó pár megható pillanattal

Dwayne Johnson ezúttal is távol marad, mert a hírek szerint elég durván összeveszett Vin Diesellel, Jason Statham és John Cena azonban nem marad ki a buliból, s bár az előbbi karaktere kapcsán még nem tudni biztosat, az utóbbiról viszont elmondható, hogy teljes értékű családtag lesz.

Közben számos megválaszolásra váró kérdésre kaphatunk választ, így egy-egy visszaemlékezés is érkezhet, illetve mérget vehetünk rá, hogy az autóbalesetben elhunyt Paul Walker is visszatér a technika segítségével, hiszen nélküle semmi sem lenne az igazi – írta a hirado.hu.

Majd az utolsó világmegmentés után Dom és csapata egy barbecue partin ünnepel, ahol visszaemlékeznek a közös emlékekre és az elért sikerekre, de a korábbi utalások alapján a gyerekeik biztosan folytatják a családi hagyományt, vagyis jöhet egy újabb franchise.