Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Partra vetődött cápa életét mentették meg strandolók a floridai partoknál (videó)

Egy hatalmas cápát láttak egy floridai strandon partra vetődve, ám a strandolók nem riadtak vissza, azonnal a bajba jutott állat segítségére siettek.

Fotó: Wikimedia Commons/PIRO-NOAA Observer Program
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kifejezetten kétségbeesettnek tűnt az a hosszúuszonyú makócápa, mely szeptember 14-én a Pensacola Beach partjainál partra sodródott: Tina Fey örökítette meg a nem mindennapi esetet, s a felvételt megosztotta a Facebookon is.

Elmondása szerint a cápa hirtelen bukkant fel a parton, miközben ők úszkáltak, s bár azonnal felvették a kapcsolatot a vadmentőkkel és a vízimentőkkel, az illetékes szervezetek azt mondták nekik, hogy nem tudnak segíteni. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

A csapat azonban úgy határozott, mindenképpen segítenek a bajba jutott cápán, s ahogy az a felvételen is látszik, több férfi szaladt a cápához, majd a farkánál fogva megragadták a hosszúuszonyú makócápát, s elkedzék visszahúzni a vízbe.

Csakhogy a cápa egy kicsit megilletődött, s mivel valószínűleg nem értette a helyzetet, kissé hevesen reagált, ám a videó második részében már látható, hogy a cápát sikerült visszahúzni a vízbe, az állat pedig gondolkodás nélkül vissza is úszott a sekély vízből:

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.

Bekavarhat egy dolog azoknak, akik még idén igényelnék a CSOK-ot, vagy a Babavárót

A már megszokott módon rövidesen eljön az igazgatási szünet ideje, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem lehet hivatalos ügyeket intézni.