Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Párharc: lezajlott a nagy párbaj, kiesett egy újabb páros

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Párharc mezőnye minden eddiginél szorosabb, egy párosnak ismét el kellett hagynia a játékot.

A Párharc második évada folytatódik, és hamarosan jön a végjáték. Korábban kiderült, hogy Somhegyi Krisztiánék lesznek a fix párbajozók, és melléjük kiszavaznak egy másik duót, akik összecsapnak.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Stohl András bejelentette, ez volt az utolsó szavazás, a párbaj után felgyorsulnak az események. Már nem kell sokat várnunk arra, hogy ki lesz a győztes, és kiderült, kik Krisztiánék legújabb ellenfelei.

Krisztián és párja korábban már nyert párbajt, és most itt volt az újabb lehetőség erre. Végül Adolfék kapták a voksot, Mischinger Péterék éppen hogy csak el tudták kerülni a csatát, aminek örültek.

Vita előzte meg a párbajt a többiek között, Adolf pedig elismerte, nem erre számítottak, ugyanakkor örült, hogy csatázni fognak. A feladat egyszerre volt nehéz és könnyű, két külön generáció feszült egymásnak.

Az idegtépő párbaj papírforma szerint alakult, Krisztiánék rakták össze hamarabb a kockákat, majd ezzel a lendülettel meg is nyerték harcot. Ez pedig azt jelentette, a párbaj eldőlt, Adolfék távoztak.