Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Párharc: Kulcsár Edina totális pánikban sikoltozott (videó)

Fotó: TV2
not image

Hujber Dávid

2022. október 29. - 09:26

Kulcsár Edina élete legkeményebb élményén lehet túl, ráadásul végül nem sikerült teljesítenie a feladatot, ami miatt nagyon csalódott volt.

Le a kalappal a szépségkirálynő és üzletasszony előtt, mert olyasvalamit vállalt be a Párharcban a csapata miatt, amitől nagyon félt. Eleinte úgy tűnt, hogy mégsem mond igent a feladatra, majd Stohl András meggyőzte őt.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

A Párharc műsorvezetője biztosította arról, hogy nem eshet baja, minden biztonságos odabent az akváriumban, de Edina ettől nemigazán nyugodott meg. Már attól pánikba kezdett esni, amikor víz ömlött rá, messze nem érezte magát komfortosan.

Amikor pedig elkezdték bedobálni mellé a halakat, csak még inkább pánikba esett. G.w.M. nagyon aggódott, és azt mondta, inkább szedjék ki a szerelmét. Edina azonban nem akarta feladni, bármennyire is úrrá lett rajta a pánik.

Egyre nehezebbé vált a helyzet, mert közben ment az idő, és Edina lassan haladt saját maga kiszabadításával. Kereste a kulcsokat, elkezdte kinyitni a lakatokat magán, ám hiába, végül letelt az idő.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.