Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Párharc: DR BRS-éknek ez már sok volt, odaszóltak (videó)

Fotó: Instagram/Párharc
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

DR BRS és kedvese nem volt elégedett az ellenfél hozzáállásával, és ennek hangot is adtak a nagy nap előtt.

Kezdenek felgyorsulni az események a Párharc második évadában, és hamarosan megtudhatjuk, melyik csapattól fognak biztosan párbajozni. Jelenleg csapatként működnek együtt, és ma kiderül, kik azok, akik komoly veszélyben érezhetik magukat.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Érdekes dinamikát adott ennek az egésznek az a döntés, hogy csapatként küzdenek tovább a sztárok, viszont ez később ismét változni fog. Legutóbb DR BRS-ék voltak a jobbak, ha nem is sokkal, ami kényelmes estét is jelenthetett volna számukra.

A büntetés az volt, hogy Somhegyi Krisztináéknak kellett vacsorát készíteniük, ami nem ment túl simán. Szinte minden fogás hideg volt, vagy legjobb esetben langyos, és ez kiverte a biztosítékot a vendégeknél.

Leginkább DRS BRS és kedvese, Adri volt dühös, még csak újra sem melegítették nekik az ételeket. Ezzel kissé betelt a pohár, már csak amiatt is, mert fontos napra készültek, és a gyomor nem játék.

Adri szerint belefért a viccelődés odakint az asztalnál, de az már nem, hogy még a leves is hideg volt. DR BRS igazat adott a párjának, most viszont minden erejükkel a következő játéknapra kell koncentrálniuk.