Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Olyan kiállítást rendeznek Budapesten, melyre még nem volt példa

Egyedülálló nemzetközi geometrikus kiállítás kerül megrendezésre Budapesten.

...svg content...Fotó: Abigail Galéria
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Nem mindennapi nemzetközi kiállítás nyílik május 28-án, 18 órakor a budapesti Abigail Galéria és Aukciósházban: a nagyszabású nemzetközi tárlat igazi művészeti kuriózumot tár a műgyűjtők, befektetők és a műkedvelők elé. 14 ország 38 világhírű művészének 100 alkotása közül válogathatnak a műgyűjtők.

A modern klasszikusokat ünneplő, értékesítéssel egybekötött tárlaton a magyar műgyűjtők és befektetők rendkívül gazdag nemzetközi anyagból válogathatnak, köszönhetően az Abigail Galéria, a francia Galerie Aller Simple, és a német Emilia Suciu Galéria között régóta fennálló munkakapcsolatnak. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A kiállító művészek 14 országból érkeznek, és több mint 100 alkotásuk lesz megtekinthető és megvásárolható a kiállítás ideje alatt. Olyan ismert alkotók munkáit mutatjuk be a magyarországi műkedvelő közönségnek, mint Helen Vergouwen, Haruhiko Sunagawa, Gael Bourmand, Daniel de Spirt, Henry Prosi vagy a dinamikus, innovatív MADI irányzat képviselői közül Vincenzo Mascia és Gianfranco Nicolato.

Több művésznek, köztük Muneki Suzuki, Charles Bezie, Reale Franco Frangi most először lehet a műveit Magyarországon megtekinteni – derült ki az OTS közleményéből.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.