Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Palik László megint nagy bejelentést tett az Exatlonban, Dóri csak tátott szájjal nézett

Fotó: Instagram/Palik László
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem túlzás, Dóri valóban tátott szájjal hallgatta a bejelentést, miután megtudta, hogy mi várhat rájuk a versenynap végén.

Az Exatlonban mindig igyekeznek olyan téteket adni a szervezők, amikért valóban megéri küzdeni. Hétről hétre egyre érdekesebb dolgokkal állnak elő, amik természetesen igazán értékes élményekkel szolgálnak.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A kihívók, akik eddig messze a legtöbb párbajon vettek részt, már két alkalommal is elbukták, hogy láthassák a szeretteiket, ami miatt leginkább Bálint került padlóra, és ez a teljesítményére is hatással volt.

A játék azonban megy tovább, a versenyzőknek teljesíteniük kell, mert máskülönben nagyon hamar kieshetnek. Zsófi egy jó példa erre, aki mindössze pár pontot hozott három hét alatt, és már nincs is az Exatlonban.

Palik László az utóbbi időben több nagyobb bejelentést is tett, és úgy tűnik, lassan minden napra jut valami hasonló. Ezúttal egy egészen különleges és hasznos extráért harcolhatnak a versenyzők, ami akár a későbbi végeredményeket is befolyásolhatja.

Exatlon: Anna kitálalt, ők azok a kihívók, akik nem foglalkoznak vele

„Azt gondoltuk, hogy jó lenne, örülnétek neki, ha lehetőségetek lenne, csakúgy szabadon… a nagy edzésre.” – mondta hangosan a versenynapot megelőzően Palik, aki ezzel a lendülettel el is mondta, hogy ez mit jelent.

„Ezért a mai napon a joker mellett a tét kétórás edzéslehetőség, ahol az eszközöket szabadon használhatjátok és élesíthetitek a tudásotokat. Tehát a mai nap a nagy edzésé.” – fejezte be a bejelentését a műsorvezető.