Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

Palik László megint nagy bejelentést tett az Exatlonban, Dóri csak tátott szájjal nézett

Nem túlzás, Dóri valóban tátott szájjal hallgatta a bejelentést, miután megtudta, hogy mi várhat rájuk a versenynap végén.

...svg content...Fotó: Instagram/Palik László
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlonban mindig igyekeznek olyan téteket adni a szervezők, amikért valóban megéri küzdeni. Hétről hétre egyre érdekesebb dolgokkal állnak elő, amik természetesen igazán értékes élményekkel szolgálnak.

A kihívók, akik eddig messze a legtöbb párbajon vettek részt, már két alkalommal is elbukták, hogy láthassák a szeretteiket, ami miatt leginkább Bálint került padlóra, és ez a teljesítményére is hatással volt. Soron kívül A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A játék azonban megy tovább, a versenyzőknek teljesíteniük kell, mert máskülönben nagyon hamar kieshetnek. Zsófi egy jó példa erre, aki mindössze pár pontot hozott három hét alatt, és már nincs is az Exatlonban.

Palik László az utóbbi időben több nagyobb bejelentést is tett, és úgy tűnik, lassan minden napra jut valami hasonló. Ezúttal egy egészen különleges és hasznos extráért harcolhatnak a versenyzők, ami akár a későbbi végeredményeket is befolyásolhatja.

Exatlon: Anna kitálalt, ők azok a kihívók, akik nem foglalkoznak vele

„Azt gondoltuk, hogy jó lenne, örülnétek neki, ha lehetőségetek lenne, csakúgy szabadon… a nagy edzésre.” – mondta hangosan a versenynapot megelőzően Palik, aki ezzel a lendülettel el is mondta, hogy ez mit jelent.

„Ezért a mai napon a joker mellett a tét kétórás edzéslehetőség, ahol az eszközöket szabadon használhatjátok és élesíthetitek a tudásotokat. Tehát a mai nap a nagy edzésé.” – fejezte be a bejelentését a műsorvezető.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.