Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Összeveszett két férfi a benzinkúton, rongálás és csonttörés lett a vége

Egészen meglepő módon fajult el a beszélgetés.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Somogy Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint a fiatalabb férfi 2023 októberében már ittasan a benzinkúton tartózkodott, amikor tankolni érkezett az idősebb férfi. A vádlottak először beszélgettek, majd vitatkoztak egymással, melynek során a fiatalabb vádlott nagy erővel kétszer is haragosa kocsijára ütött.

Az autó motorháza az ütések következtében behorpadt, ezért a már indulni készülő idősebb vádlott kiszállt kocsijából és dühében a kúton kihelyezett mosókefével többször, nagy erővel megütötte fején és felsőtestén a rongálót. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Az idősebb vádlott ütései a másik férfinek nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okoztak. A gépkocsiban keletkezett kár meghaladta a 100 ezer forintot.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a mindkét férfival szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt. Az esetről videó is készült, ami ezen a linken megtekinthető.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.