Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Összeomlott a rendszer, Montenegró, Bosznia-Hercegovina és Horvátország egy része is áram nélkül maradt

Példátlan kiesésről számoltak be az érintett országokban.

...svg content...Fotó: Unsplash/Fré Sonneveld
Európa
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az MTI az N1 regionális hírportál friss jelentése nyomán számolt be arról, hogy az áramszolgáltatási rendszer összeomlása miatt pénteken áram nélkül maradt Bosznia-Hercegovina és Montenegró nagy része, valamint a horvátországi Dalmácia.

Az is kiderült, hogy pénteken 12 óra 20 perckor omlott össze a montenegrói áramszolgáltató rendszer, miután egy vezetéken tűz ütött ki, így az ország legnagyobb részén nincs áram. Ezt követően dominóként omlott össze a térség többi országának rendszere is. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Horvátországban Dalmácia maradt villamosenergia nélkül, míg Bosznia-Hercegovina legnagyobb városaiban megálltak a villamosok és a trolibuszok, nem működnek a jelzőlámpák, és a háztartásokban sincs áram.

A montenegrói áramszolgáltató egyelőre nem tudja, mikorra várható a javítási munkálatok befejezése. A térség országaiban sorra dőlnek meg a melegrekordok, mindenhol vörös riasztás van érvényben, az áramkimaradások miatt viszont a légkondicionálók és a hűtőszekrények sem működnek.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.