Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,399 $

Összekaptak egy kutya eladása miatt, egy kisgyerek és két felnőtt halt meg

A szemtanúk szerint két ismeretlen színesbőrű férfi menekült el a helyszínről egy fekete szedánban, ám a hatóságoknak még nem sikerült elkapni őket.

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A helyi rendőrség vasárnap közölte, miszerint egy kisgyermek és két felnőtt vesztette életét szombaton késő este, miután a felek között vita alakult ki egy floridai lakóparkban. Az ügy kapcsán J.D. Stronko, a Jacksonville-i seriffhivatal helyettes vezetője nyilatkozott.

Elmondása szerint nem sokkal este 10 óra előtt kaptak bejelentést, hogy egy lakókomplexumban lövöldözés történt. Később megállapították, hogy a helyszínt öt személy (négy felnőtt és egy hároméves gyerek) kereste fel, s egy kutyát terveztek megvásárolni. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Ám ezt követően vita alakult ki a felek között, s négy embert meglőttek. Közülük ketten azonnal életüket vesztették, egy fő pedig megsebesült, ám a jelenlegi állapotáról nem adtak bővebb tájékoztatást. Mindemellett a hároméves gyermek is elhunyt.

A rendőrség szemtanúktól megtudta, hogy két ismeretlen színesbőrű férfit láttak elmenekülni a helyszínről egy fekete szedánban. Egyelőre nem sikerült elfogni őket, ezért a rendőrség kéri, aki információval rendelkezik az ügy kapcsán, mielőbb vegye fel velük a kapcsolatot.

A Fox News beszámolójából az is kiderül, miszerint a rendőrség folytatja a szemtanúk és a sebesült kihallgatását, ám a folyamatban lévő nyomozásra tekintettel nem árulhattak el több információt, vélhetően később adnak bővebb tájékoztatást.