Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Orvoshiány miatt július közepéig csak délelőtti rendelések lesznek az ózdi kórház gyermekosztályán

Délután fél 4-ig lesz csak rendelés a kórház gyermekosztályán.

...svg content...Fotó: Unsplash/Hush Naidoo Jade Photography
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az RTL Híradó számolt be arról, hogy az ózdi kórház honlapján tájékoztatta a betegeket arról, hogy 2024. június 17-től 2024. július 15-ig terjedő időszakban a személyi feltételek átmeneti hiánya miatt a Gyermekgyógyászati Osztályt megváltozott munkarendben fogják tudni működtetni.

Mindez azt jelenti, hogy csak 7:30 és 15:30 között tudnak gyermekgyógyász szakorvosi tevékenységet biztosítani (szakrendelés, gyermekambulancia, neonatológiai vizit, napközbeni gyermekgyógyászati akkut orvosi ellátás). Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Az is kiderült, hogy 15:30 és 7:30 között minden szakorvosi tevékenységet – mely a szülészettől független – a BAZ vármegyei kórház Gyermekegészségügyi Központja lát el. Az RTL Híradó megkeresésére a kórház közölte, a megváltozott munkarendet azért kellett bevezetniük, mert egyik szakorvosuk balesetet szenvedett.

Ennek okán napközben a járóbetegeket ellátják a szakrendelésen, délután 15:30-tól pedig egészen másnap reggel 7:30-ig a várostól mintegy 60 percnyi autóútra lévő Miskolcra kell szállítani a beteg gyermekeket.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.